Du & jag – Malmö Live!

”Livet ska upplevas Live. Välkommen till Malmös nya, sociala och kulturella mötesplats”.

Så skriver Malmös nya stolthet Malmö Live på sin hemsida. Jag kan idag berätta att mitt företag iKnow har fått det spännande, hedrande och utmanande uppdraget att ta hand om alla guidningar på Malmö Live.

malmolive_mariaeklind
Foto: Maria Eklind (CC License)

Det ska bli så kul! Nu är tiden knapp och massor av förberedelsearbete väntar men jag har superduktiga kollegor och en peppande omgivning vid min sida så jag känner mig full av tillförsikt.

Generate.ashx

Jag har kämpat och jobbat hårt de senaste två åren för att komma in i en ny bransch och nu börjar arbetet äntligen visa resultat. Ikväll somnar jag stolt, glad och otroligt nyfiken på framtiden. Har drömt, planerat och tänkt så länge – nu är det dags att ”go live!

6 svar på ”Du & jag – Malmö Live!”

    • Tack snälla Kicki. Du är min trogna supporter och det värmer. Nu känns det jättekul att satsa!

  1. STORT GRATTIS! Vilket fantastiskt uppdrag! Jätteroligt <3
    Kram
    Gertrud

  2. Grattis igen, det ser verkligen spännande ut. Du skriver så bra – säger en stolt mamma!

Kommentarer är stängda.