Välkommen till Skåne

Skane slider 01
Soluppgång vid havet. Haväng. Skåne.
Trd, vg och ker. Bjresj, Skne.
4683-20
4692-06
Skane slider 08
Skane slider 10
Skane slider 11
Malmo slider 12

Skåne är unikt. Sveriges sydligaste landskap har en speciell och mångfacetterad prägel som bjuder på många överraskande, intressanta och njutningsbara upplevelser. Vare sig du vill se det mångkulturella Malmö med alla sina nysatsningar som drar intresserade från hela världen inom områden som integration, arkitektur och miljöarbete, eller ett pittoreskt Ystad som utmärker sig som en filmstad att räkna med internationellt – så finns ett alternativ för dig.

Seven Awesome Facts About Skåne

Seven Awesome Facts About Skåne from redloop on Vimeo.

Jag guidar dig genom en idyllisk stadsvandring med historiska förtecken eller genom en modern och nutida beskrivning av den region som är Sveriges ansikte mot kontinenten.

Kontakta mig så skräddarsyr jag er tur i Skåne.

Smaktur på Österlen

Österlen i sydöstra Skåne jämförs ofta med Provence. Det speciella ljuset lockar många konstnärer till Österlen och här finns både bördig åkermark, knallgula rapsfält och vita sandstränder. Österlen förknippas också med en fantastisk matkultur. Här finns många av Skånes bästa restauranger och här prioriteras närodlat och lokalproducerat. Följ med på en smakresa under en eller ett par dagar där vi besöker dryckes- och matproducenter som själva berättar sina historier och bjuder på underbara smakprov och kompletta måltider. Alakai skräddarsyr smakturen efter era önskemål.

Välkommen att boka Din smakupplevelse!

Liggande med pil
vistalogga

Bilderna hämtade från Region Skånes Bildbank, där hittar du detaljerad information om bilden och kontaktuppgifter till fotograferna.