Du & jag – Malmö Live!

”Livet ska upplevas Live. Välkommen till Malmös nya, sociala och kulturella mötesplats”.

Så skriver Malmös nya stolthet Malmö Live på sin hemsida. Jag kan idag berätta att mitt företag iKnow har fått det spännande, hedrande och utmanande uppdraget att ta hand om alla guidningar på Malmö Live.

Det ska bli så kul! Nu är tiden knapp och massor av förberedelsearbete väntar men jag har superduktiga kollegor och en peppande omgivning vid min sida så jag känner mig full av tillförsikt.

Generate.ashx

Jag har kämpat och jobbat hårt de senaste två åren för att komma in i en ny bransch och nu börjar arbetet äntligen visa resultat. Ikväll somnar jag stolt, glad och otroligt nyfiken på framtiden. Har drömt, planerat och tänkt så länge – nu är det dags att ”go live!

6 Responses to Du & jag – Malmö Live!

 • Kicki says:

  Stor grattiskram Anna, detta är du så väl värd!
  Lycka till <3

  • Anna Toorn says:

   Tack snälla Kicki. Du är min trogna supporter och det värmer. Nu känns det jättekul att satsa!

 • Marisol says:

  Du kommer att ha en fantastisk och spännande framtid.
  Vi ses snart! Kram

 • cecilia says:

  Underbart Anna ! Du vet var jag finns om du behöver mig …. Kram Cissi

 • Gertrud Töörn Wennerberg says:

  STORT GRATTIS! Vilket fantastiskt uppdrag! Jätteroligt <3
  Kram
  Gertrud

 • Eva Wisselqvist says:

  Grattis igen, det ser verkligen spännande ut. Du skriver så bra – säger en stolt mamma!