Återkoppling från våra kunder

Malmö Live

Hej!

Tack så jättemycket för guidningen, superintressant att få höra mer om området och husen, alla är jättenöjda. Tack!

Med vänlig hälsning

Emelie

Hej Anna!

Tack för en alldeles fantastisk guidning! 100% blev imponerade, både av dig och Malmö Live!

Varma hälsningar Annette

Hej Anna!

Stort tack själv för en fantastisk guidning. Faktum är att jag var måttligt intresserad av att besöka Malmö Live när vi beslutade besöket i vår styrelse eftersom jag bara trodde det skulle bli lite hotell och lite allmänt. Men din guidning och valet av ämnen gjorde besöket till en verklig upplevelse. Du sa många saker jag inte tänkt på men som nu föll på plats.

Stämningen i bussen efter besöket var också mycket positiv och alla tyckte de fått veta något nytt och intressant. Vi är många som kommer att besöka Malmö Live på nytt som du föreslog.

Sven

Vi tackar såååå mycket. Det är en upplevelse att bli guidad av ett proffs som dig.

H/ Monika

Från ”Föreningsnytt Trelleborgs Allehanda” (5/3-2016)

”Ett fantastiskt studiebesök under ledning av Anna som så inspirerande, engagerat och kunnigt gav oss en fin eftermiddag!”

Vill tacka för en mycket trevlig guidning på Malmö Live i söndags.

Du var mycket engagerad och fick oss intresserade av att besöka konserter och även gå till huset bara för att fika eller kortare möten.

Hälsningar Karin

Tack för ditt engagemang med guidning. Det var mycket uppskattat och jag som höll i kontakten med dig uppskattade att allt gick som på räls. Tusen tack och guiden var mycket bra.

Hälsningar Inge-Marie

Hej Anna !

Ville bara skicka ett varmt tack för ett fantastiskt studiebesök på Malmö Live. Alla! var förtjusta, flera har redan kommit tillbaka.